Vi er en profesjonell gjeldsrådgiver

Har du høy gjeld og sliter med å betale regningene? Isåfall bør du kontakte vår profesjonelle gjeldsrådgiver. Avbetalinger og renter kan fort utgjøre en stor andel av ditt budsjett. Renteoppganger og prisforandringer kan tynge mer enn nødvendig. Snøballen ruller og pengeproblemene gir uro, bekymringer og søvnproblemer. Dingjeld.no en profesjonell gjeldsrådgiver som kan stoppe snøballen og hjelpe deg ut av dine gjeldsproblemer.

Som profesjonell gjeldsrådgiver kjenner vi godt til gjeldende lovverk og hvilke rettigheter du har. Det er derfor lurt - og pengebesparende å ta kontakt med en gjeldsrådgiver for å komme ut av dine økonomiske problemer. Vår gjeldsrådgiver er siviløkonom og har utdannelse innen gjeldsrådgivning.

Som gjeldsrådgiver kan vi hjelpe deg med:

● Gjeldsanalyse - vi går gjennom din økonomi for å få fullstendig oversikt over dine inntekter, utgifter, formue og gjeld.
● Kreditorforhandlinger - vår gjeldsrådgiver kontakter alle dine kreditorer i den hensikt å finne den beste løsningen for deg.
● Refinansiering - vi har samarbeidspartnere som kan refinansiere dyre smålån og forbrukslån slik at disse blir samlet i et billigere lån.

Tid er virkelig penger når det kommer til gjeld og gjeldsrådgivning. Derfor har vi ingen ventetid - og vår gjeldsrådgiver kan hjelpe deg uansett hvor i Norge du bor.

Hvis du har behov for en gjeldsrådgiver, er det bare å ta kontakt så gir vi deg en gratis vurdering.

Velkommen til Dingjeld.no