Vi kan hjelpe deg med inkassokrav

Sliter du med at postkassen fylles opp av inkassokrav? Noen ganger kan det gå så langt at regninger går til inkassokrav. Årsakene til at regninger blir inkassokrav kan være mange, men ofte føles det som et nederlag å innrømme sine betalingsproblemer. Utestående inkassokrav blir fort dyrt, og kan få konsekvenser om du senere skal søke om lån til bolig, kjøpe forsikringstjenester eller bare tegne et nytt mobilabonnement.

Om du lar være å reagere på et inkassokrav, kan dette etter hvert føre til at du blir registrert som dårlig betaler hos kredittopplysningsbyråene. Betalingsanmerkninger kan bli stående hos kredittopplysningsbyråene i inntil fire år.

Om du er havnet i en situasjon hvor inkassokrav

har tatt overhånd, ønsker vi i Dingjeld.no å hjelpe deg ut av dine inkassoproblemer og andre økonomiske hengemyrer.


Slik jobber vi med dine inkassokrav:

● Vi innhenter informasjon om dine inkassokrav hos alle inkassobyråer i Norge. Deretter lager vi en komplett oversikt over alle kreditorer, hovedkrav, renter og gebyrer.
● Vi gjennomfører forhandlinger med alle inkassobyråene, og vårt hovedmål er å redusere din totalgjeld. Til slutt utarbeider vi et forslag til nedbetalingsplan.

Dersom du trenger hjelp med inkassokrav, er det bare å ta kontakt.

Vi gir deg i første omgang en gratis tilbakemelding på om vi kan hjelpe deg med dine inkassokrav. Dette medfører ingen forpliktelser og du velger selv om du vil ha videre hjelp.

Hos oss er det ingen ventetid og våre tjenester er tilgjengelig over hele Norge.

Velkommen til Dingjeld.no