Unngå tvangssalg av bolig

Er huset ditt i ferd med å legges ut for tvangssalg? Dingjeld.no er en profesjonell aktør som kan hjelpe deg med å unngå at huset, leiligheten eller eiendommen din blir lagt ut for tvangssalg. Problemet skyldes ofte ikke at eier har for mye gjeld, men at eier har feil gjeld. Det vil si inkasso, betalingsanmerkninger, trekk i lønn og lignende. Dette gjør det langt vanskeligere å komme seg ut av problemene, og kan på sikt føre til at boligen blir lagt ut for tvangssalg.

Når det har gått så langt at huset, leiligheten eller hytta er besluttet lagt ut for tvangssalg, er det domstolen - ikke eier, som styrer salget. Selve salgsprosessen skjer ved bruk av medhjelper - en eiendomsmegler eller advokat.

Vi hjelper deg med å unngå tvangssalg

Selv om det er besluttet at din bolig legges ut for tvangssalg er det ikke for sent å gjøre noe med det. Vi kan hjelpe deg med å få på plass en refinansiering av dine lån og få stoppet at ditt hus blir offer for tvangssalg. Dette gjør vi ved å gå i dialog med domstol, medhjelper og kreditor som krever tvangssalg. Vår unike kompetanse og evner til å se løsninger gjør at vi kan hjelpe deg med å unngå tvangssalg.

Kontakt oss om din bolig står i fare for å legges ut for tvangssalg.

Vi gir deg i første omgang en gratis tilbakemelding på om vi kan hjelpe deg med å unngå tvangssalg. Vi ser på dine inntekter, utgifter, formue og gjeld. Dette medfører ingen forpliktelser og du velger selv om du vil ha videre hjelp. Hos oss er det ingen ventetid og våre tjenester er tilgjengelig over hele Norge.

Velkommen til Dingjeld.no